• Projecte humanitat

   Les persones refugiades necessiten protecció. Encara més una dona refugiada que arriba a l'etapa d'embaràs i lactància. I sobretot els seus nadons. El projecte pretén donar protecció especial sobretot a les dones refugiades embarassades i en període de lactància, habilitant un espai adequat i oferint-los una atenció integral. L'espai habilitat es troba a Atenes (Grècia).

   $0.00 donated
  • Corredor humanitari de refugiats

   El nombre total de persones desplaçades per la força al món ha arribat als 65,3 milions. Segons l'ONU, el món viu la pitjor crisi de refugiats des de la Segona Guerra Mundial. A partir de la segona meitat del 2015, un nombre creixent de persones van arriscar les seves vides intentant arribar a Europa, buscant seguretat i protecció. Segons la Comissió Europea, el total de refugiats que han d'arribar a l’Estat espanyol en dos anys és de 17.680. Davant l'incompliment dels objectius en el procés de reubicació de refugiats, impulsem un projecte de corredor humanitari per a crear rutes segures des de Grècia a Espanya, tenint en compte la normativa europea i espanyola en matèria de seguretat.

   $0.00 donated
  • Projecte Gàmbia

   L'objectiu és la promoció de la salut com un procés que permeti a les persones augmentar la responsabilitat sobre la seva salut i millorar-la. Treballem a la zona de Tujereng, Gàmbia, per transmetre a les dones coneixements sobre: educació sexual i reproductiva; mesures higièniques bàsiques en la vida quotidiana, l'embaràs i el part; cura post part de la mare i el nadó; y mutilació genital femenina.

   $0.00 donated
  • Projecte Brasil

   En aquest projecte l'objectiu és donar oportunitats a través de l'art i l'educació a menors de 5 a 18 anys en situació de greu risc d'exclusió social. Atenció a 100 nens i joves. Alguns són del Programa d'Eradicació del Treball Infantil. Uns altres van ser recollits del carrer on demanaven almoina o agafaven cartrons per sobreviure.

   $0.00 donated
  • Projecte Guatemala

   Chinautla és un municipi situat a la perifèria de la ciutat de Guatemala, caracteritzada pels alts nivells de pobresa. Provocant la Pau va ajudar a equipar una biblioteca escolar en aquesta zona. El projecte pretén incidir en les causes que determinen l'elevat índex de fracàs i abandonament escolar. A la biblioteca, a més d'un espai de consulta i estudi, els menors tenen la possibilitat de ser acompanyats en el reforç escolar. També s'ofereix atenció educativa als menors que mai han estat escolaritzats. Amb tot això es pretén capacitar-los per un futur millor, i evitar que entrin en les bandes de delinqüents juvenils ("maras").

   $0.00 donated