• Ajuda a famílies refugiades d’Ucraïna

   Tan aviat com va començar el conflicte a Ucraïna, des de la Fundació Provocant la Pau vam treballar en l’acollida i l'ajuda a les persones refugiades ucraïneses, especialment les arribades a les Terres de l’Ebre, oferint ajuda psicosocial, aliments, material humanitari i acompanyament en les seves necessitats.
   $0.00 donated
  • Institut de Salut

   L'Institut de Salut de la Fundació Provocant la Pau està orientat a millorar la salut, fomentant el desenvolupament d'un estil de vida conscient, actiu i saludable, i estimulant els recursos necessaris per potenciar un ésser humà equilibrat i responsable de la seva salut.
   $0.00 donated
  • Retalls d’Inspiració

   En el context actual, hem creat targetes per a infondre esperança i poder-les enviar a persones estimades. Col·laboren en el disseny artistes o dissenyadors solidaris. La descàrrega té un preu simbòlic perquè al mateix temps que la imatge o el text transmet esperança, ens ajuda a ajudar.
   $0.00 donated
  • Laboratori Social

   El nostre Laboratori Social és un espai col·laboratiu per a mobilitzar coneixements i idees, en què un repte de la humanitat és excusa i catalitzador de processos d'investigació, reflexió, experimentació, disseny i desenvolupament de projectes interdisciplinaris.
   $0.00 donated
  • Projecte Gàmbia

   L'objectiu és la promoció de la salut com un procés que permeti a les persones augmentar la responsabilitat sobre la seva salut i millorar-la. Treballem a la zona de Tujereng, Gàmbia, per transmetre a les dones coneixements sobre: educació sexual i reproductiva; mesures higièniques bàsiques en la vida quotidiana, l'embaràs i el part; cura post part de la mare i el nadó; y mutilació genital femenina.
   $0.00 donated
  • Art i refugiats

   El 20 de juny de 2016, Dia Mundial del Refugiat, la Fundació Provocant la Pau va obrir l'exposició Art i Refugiats, amb l’objectiu de fer denúncia social de les guerres i la situació de les persones refugiades al món.
   $0.00 donated
  • Tallers d’educació en valors

   És molt important que les noves generacions tinguin uns valors en els quals fonamentar la seva vida i uns ideals que els ajudin a lluitar pel que val la pena. Tenint en compte que la nostra principal preocupació són les noves generacions, organitzem tallers d'educació en valors adreçats a escoles, instituts, universitats i col·lectius juvenils.
   $0.00 donated
  • Campanya de sensibilització

   La nostra mirada va més enllà de solucions a curt termini. Tenint com a eix la justícia social, analitzem què passa al món, per què està passant, qui hi ha darrere perquè això passi i què podem fer nosaltres.
   $0.00 donated
  • Mercats solidaris

   La solidaritat hauria de ser la llengua del món. Seguint aquest esperit solidari, recollim tota classe d'objectes en bon estat que té la gent a casa, que donen algunes botigues o alguns artistes. Els posem un preu simbòlic i organitzem "mercats solidaris" a benefici dels projectes de Provocant la Pau.
   $0.00 donated
  • Festivals solidaris

   Organitzem festivals solidaris amb la participació d'artistes de diferents gèneres musicals units per una bona causa: col·laborar amb els projectes que impulsem. Entre una actuació i la següent, els cooperants de Provocant la Pau expliquem amb imatges diferents projectes humanitaris.
   $0.00 donated
  • Una espelma = Un somriure

   Més enllà de les nostres fronteres hi ha moltes persones que es troben al límit de les seves forces, vivint una vida inhumana, al pou de la fam, la misèria o la guerra. Aquest món, enfosquit per la injustícia, necessita llum, per a seguir creixent en solidaritat, acollida i compromís.
   $0.00 donated
  • Estands a fires

   Estem compromesos amb els grans reptes de la nostra humanitat. La presència en fires per a nosaltres és molt important perquè genera un espai d'intercanvi i diàleg sobre les respostes creatives que donem als problemes que volem solucionar.
   $0.00 donated