• Ajuda a famílies refugiades d’Ucraïna

   Des de la Fundació Provocant la Pau estem treballant per l’acollida de les persones refugiades ucraïneses, especialment les arribades a les Terres de l’Ebre. Oferim acollida psicosocial, material humanitari de primera necessitat, ajuda per trobar habitatge i acompanyament en les seves necessitats.
   $0.00 donated
  • Retalls d’Inspiració

   En el context actual, hem creat targetes per a infondre esperança i poder-les enviar a persones estimades. Col·laboren en el disseny artistes o dissenyadors solidaris. La descàrrega té un preu simbòlic perquè al mateix temps que la imatge o el text transmet esperança, ens ajuda a ajudar.
   $0.00 donated
  • Fogons d’esperança

   Es tracta de compartir la cuina de restaurants que uns dies a la setmana volen donar un dinar destinat a famílies necessitades afectades per la crisis actual.
   $0.00 donated
  • Laboratori Social

   El nostre Laboratori Social és un espai col·laboratiu per a mobilitzar coneixements i idees, en què un repte de la humanitat és excusa i catalitzador de processos d'investigació, reflexió, experimentació, disseny i desenvolupament de projectes interdisciplinaris.
   $0.00 donated
  • Projecte Gàmbia

   L'objectiu és la promoció de la salut com un procés que permeti a les persones augmentar la responsabilitat sobre la seva salut i millorar-la. Treballem a la zona de Tujereng, Gàmbia, per transmetre a les dones coneixements sobre: educació sexual i reproductiva; mesures higièniques bàsiques en la vida quotidiana, l'embaràs i el part; cura post part de la mare i el nadó; y mutilació genital femenina.
   $0.00 donated
  • Art i refugiats

   El 20 de juny de 2016, Dia Mundial del Refugiat, la Fundació Provocant la Pau va obrir l'exposició Art i Refugiats, amb l’objectiu de fer denúncia social de les guerres i la situació de les persones refugiades al món.
   $0.00 donated
  • Campanya d’educació en valors

   És molt important que les noves generacions tinguin uns valors en els quals fonamentar la seva vida i uns ideals que els ajudin a lluitar pel que val la pena. Tenint en compte que la nostra principal preocupació són els joves i nens/es, hem organitzat una campanya d'educació en valors adreçada a les escoles, instituts, universitats i col·lectius juvenils.
   $0.00 donated
  • Campanya de sensibilització

   La nostra mirada va més enllà de solucions a curt termini. Tenint com a eix la justícia social, analitzem què passa al món, per què està passant, qui hi ha darrere perquè això passi i què podem fer nosaltres.
   $0.00 donated
  • Mercats solidaris

   La solidaritat hauria de ser la llengua del món. Seguint aquest esperit solidari, recollim tota classe d'objectes en bon estat que té la gent a casa, que donen algunes botigues o alguns artistes. Els posem un preu simbòlic i organitzem "mercats solidaris" a benefici dels projectes de Provocant la Pau.
   $0.00 donated
  • Festivals solidaris

   Organitzem festivals solidaris amb la participació d'artistes de diferents gèneres musicals units per una bona causa: col·laborar amb els projectes que impulsem. Entre una actuació i la següent, els cooperants de Provocant la Pau expliquem amb imatges diferents projectes humanitaris.
   $0.00 donated
  • Una espelma = Un somriure

   Més enllà de les nostres fronteres hi ha moltes persones que es troben al límit de les seves forces, vivint una vida inhumana, al pou de la fam, la misèria o la guerra. Aquest món, enfosquit per la injustícia, necessita llum, per a seguir creixent en solidaritat, acollida i compromís.
   $0.00 donated
  • Estands a fires

   Estem compromesos amb els grans reptes de la nostra humanitat. La presència en fires per a nosaltres és molt important perquè genera un espai d'intercanvi i diàleg sobre les respostes creatives que donem als problemes que volem solucionar.
   $0.00 donated
  • Ràdio Palangana

   Provocant la Pau proposa que els joves en el seu centre educatiu puguin elaborar un programa de Ràdio Palangana sota la coordinació d'un professor i enviar-lo per mail. Els programes es van penjant al podcast de Ràdio Palangana, que serveix com a base de dades, per a escoltar els programes o consultar algun apartat concret. Un projecte que uneix molts elements: educació en valors, imaginació, foment de la creativitat, noves tecnologies... Un nou concepte de ràdio que intenta donar resposta a les inquietuds de la humanitat i al mateix temps implicar-hi els més joves.
   $0.00 donated
  • Banc d’instruments musicals

   Des de la Fundació Provocant la Pau hem detectat la dificultat d’alguns nens o joves per a accedir a l’aprenentatge musical per tenir escassos recursos per a comprar un instrument musical. Proposem fer un banc musical amb instruments que la gent tingui a casa i no utilitzi, per tal de fer una cessió gratuïta a joves o nens/es amb pocs recursos i que els puguin aprofitar durant un temps determinat.
   $0.00 donated