Col·labora com a voluntari a Provocant la Pau.

El voluntariat és una forma d’entendre la vida, una actitud que busca construir una societat més humana i solidària. Uneix-te com a voluntari a Provocant la Pau i canviem junts el món de milers de nens i joves.

T’uniràs a un projecte humanitari i donaràs un cop de mà en diferents terrenys. Pots aportar idees, pots ajudar-nos a organitzar mercats solidaris, campanyes, festivals solidaris, una espelma = un somriure… Tenim un grup per a voluntaris de WhatsApp i un altre grup per correu electrònic, on anem informant de les activitats de Provocant la Pau.

El voluntariat és una forma d’entendre la vida, una actitud que busca construir una societat més humana i solidària. Som interdependents i el nostre destí està lligat al destí de les altres persones. La nostra actuació, per petita que sigui, provoca canvis en la societat i en el món.

Uneix-te com a voluntari a Provocant la Pau i canviem junts el món de milers de nens i joves. Comparteix el valor del teu temps, els teus coneixements i la teva experiència per ajudar a crear una oportunitat de present i de futur per als nens en situació més vulnerable.

Fa més feliç donar que rebre

 

    Ser Voluntari
    Llegeixo i accepto l'avís legal i la política de privacitat

    * Camps obligatoris