info@provocantlapau.com
+34 639.416.069

Actualitat, notícies

Homenatge Defensores Drets Humans

La Direcció General per a la promoció i defensa dels Drets Humans, del Departament d’igualtat i Feminismes de la Generalitat,  vol homenatjar i posar en relleu la tasca de la Fundació ONG Provocant la Pau com a defensores de DDHH en el marc de la celebració del 75a de la Declaració Universal dels Drets Humans i de la campanya “Deixem-hi empremta!”

L’acte tindrà lloc el proper 12 de desembre a les 12h al port de La Ràpita. Posteriorment hi haurà una visita guiada a l’exposició que s’ha preparat a bord de l’Open Arms.

Read more

Provocant la Pau a Fira Amposta

Del 6 al 9 de desembre la Fundació Provocant la Pau participa en un estand a la 61a Fira de Mostres d’Amposta.
L’estand està situat davant l’Auditori de la Fira d’Amposta.
Si ens visites, pots participar en la rifa d’una cistella benèfica per gentilesa de la botiga TEMPTACIONS d’Amposta.
Data: del 6 al 9 de desembre de 2023.
Horari: de 11 a 14 hores i de 16 a 21 hores.
Inauguració: dia 6 de desembre a les 11 h.
Lloc: Recinte Firal 1 d’octubre, situat al C. Sebastià Juan Arbó, 1 d’Amposta.
Read more

Mercat de Nadal a L’Ametlla de Mar

Provocant la Pau participa al mercat de Nadal, segona mà i reciclatge a l’Ametlla de Mar diumenge 3 de desembre.
Lloc: Restaurant la Bambalina (Av les tres cales 42), urb. Les tres Cales, L’Ametlla de Mar
Horari: de 10 a 15 h.
Read more

La Fundació Provocant la Pau a la FESTA DE LES ENTITATS SOCIALS

La Fundació Provocant la Pau participa a Tortosa en la Festa de les Entitats Socials, on tindrà un estand com a punt d’informació i venda solidària. Comptem amb actuacions i activitats per a tots els públics.
Dia: Dissabte 7 d’octubre de 2022
Horari: De 10 a 14 h i de 16’30 a 20’30 h
Lloc: Parc Teodor González de Tortosa
Read more

Presentació de la Revista sobre salut i cooperació internacional

La Federació de la Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya presenta el número 8 de la seva revista, que aquesta vegada es centra en el tema “salut i cooperació internacional”.
 
En aquesta revista, Joan Reverté i l’ONGD Provocant la Pau participem amb un article: “Més enllà del model biomèdic: projectes que parlen de la psicologia de la salut per a una intervenció integral”.
 
Dia: Dijous 28 de setembre de 2023
Lloc: Lliberia El Soterrani (C/August, 50) de Tarragona
Hora: 18 h.
Read more

Esperança lluny de la llar

El 20 de juny celebrem el Dia Mundial del Refugiat. La data coincideix amb la signatura de la Convenció de Ginebra el 1951 sobre l’Estatut dels Refugiats. Es va aprovar després de la Segona Guerra Mundial per a donar protecció oficial als refugiats i defensar els seus drets.
 
El tema per al 2023 se centra en la importància de la inclusió i en les solucions a favor de les persones refugiades:
Esperança lluny de la llar. Per un món inclusiu amb les persones refugiades.
Incloure-les a les comunitats que les van acollir després de fugir de conflictes i persecucions és una via eficaç per a donar-los suport en la reconstrucció de les seves vides.
En aquests moments tenim molts de conflictes oberts, com una guerra a Europa que afecta especialment la població ucraïnesa.
 
Des de la Fundació Provocant la Pau renovem el nostre compromís amb les persones refugiades, agraïm a les comunitats que les acullen i als treballadors humanitaris que els donen suport. I recordem la urgència de posar fi als conflictes i la persecució que ocasionen aquests desastres causats per la misèria humana. Necessitem un món en pau, inclusiu i igualitari.
 
Moltes gràcies al nostre voluntariat i a totes les persones que ens ajudeu a ajudar.
Read more

Escampant solidaritat a Àvila

El Centro Público Integrado de Formación Profesional d´Àvila organitza un acte solidari a benefici de l´ONG Provocant la Pau dimarts 13 de juny de 18’30 a 20’30 h.
Artista convidat: Vega Almohalla
A l’acte es pot participar amb un donatiu solidari d’1€ i prèviament es pot contribuir amb la donació d’objectes amb finalitat benèfica.
 
Aquest acte ve precedit pels tallers “Refugiats i escala de valors” que va oferir l’ONG Provocant la Pau el passat 1 de febrer en aquest centre educatiu. Gràcies a la comunitat educativa, alumnat, familiars, persones solidàries i a l’artista Vega Almohalla és possible aquest acte solidari.
Read more

Llibres solidaris per Sant Jordi a Amposta

Diumenge 23 d’abril la Fundació Provocant la Pau participa en la Diada de Sant Jordi al carrer Major d’Amposta amb una parada de llibres solidaris i un punt d’informació sobre els nostres projectes.

Horari: de 10 a 21 h.

Read more

Participació a la IV Jornada de la Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya

La Fundació Provocant la Pau participa a l’Assemblea General d’entitats i a la IV Jornada de la Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya el 20 d’abril de 2023 a Tarragona.

Read more

Taller de plantes silvestres comestibles

L’Institut de Salut de la Fundació Provocant la Pau organitza un altre recorregut de reconeixement de plantes silvestres comestibles del nostre entorn.

Read more
Translate »