Provocant la Pau és una ONG fundada el 2005, que té per objecte la promoció de la pau, la solidaritat i la justícia social.

Estem especialitzats en infància, joventut i educació, amb projectes de cooperació al desenvolupament per a menors en greu risc d’exclusió social a Guatemala i Brasil, rehabilitació de nenes soldat a Sierra Leone, salut reproductiva i prevenció de la mutilació sexual femenina a Gàmbia, i treball humanitari en camps de refugiats, on a més d’afrontar les necessitats materials, hem promogut projectes educatius i culturals.

Provocant la Pau està impulsada, coordinada i desenvolupada per voluntaris i voluntàries.

Inscrita en el registre de fundacions del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport amb el nº 975.
Inscrita en el Registre d’organitzacions no governamentals per al desenvolupament de la Generalitat de Catalunya amb el nº 658.

A Provocant la Pau tenim diversos camps d’acció:

Finançament de projectes de desenvolupament relacionats amb nens/es i joves en greu risc d’exclusió social, especialment en l’àmbit educatiu.

Sensibilització de la població, especialment dels més joves, davant problemes urgents de la nostra humanitat. S’ofereixen presentacions en actes culturals, col·legis, instituts, universitats o altres col·lectius juvenils.

Impuls del compromís social per una major justícia cap als més desfavorits.

Què pots fer tu?

Vols fer-te voluntari o col·laborar amb nosaltres?