$0.00 donated
0 Donors

Les persones que formem Provocant la Pau creiem que la música acompanya, comunica, crea espais de trobada i de relació. La música és tan necessària que sense ella la vida de cada persona seria diferent. Sense la música seríem menys feliços i ens sentiríem més sols. La música arriba fins al fons del nostre ésser.

És capaç de penetrar-nos a través de tot el cos i no només de les orelles. Ens fa vibrar i posa en moviment les nostres emocions i els nostres sentiments més profunds, que mai són iguals, perquè arriben de manera diferent a cada cor i a cada moment. Ens ajuda a connectar-nos amb nosaltres mateixos i és capaç de fer-nos riure i plorar, de pujar-nos o de baixar-nos.

Per això organitzem festivals solidaris amb la participació d’artistes de diferents gèneres musicals units per una bona causa: col·laborar amb els projectes que impulsem. Entre una actuació i la següent, els cooperants de Provocant la Pau expliquem amb imatges diferents projectes humanitaris.

També actua la nostra pròpia banda: Provoking Peace Band.

Per a aquesta banda, tocar i cantar és un signe d’esperança, un acte de rebel·lia, una mostra de llibertat, un compromís en favor dels més desfavorits, una manera de donar la veu als que no tenen veu…

La vida és millor amb la música.

movilitzacio-social-accions-voluntari-festivals-solidaris-3 movilitzacio-social-accions-voluntari-festivals-solidaris-2