• Retalls d’Inspiració

   En el context actual, hem creat targetes per a infondre esperança i poder-les enviar a persones estimades. Col·laboren en el disseny artistes o dissenyadors solidaris. La descàrrega té un preu simbòlic perquè al mateix temps que la imatge o el text transmet esperança, ens ajuda a ajudar.
   $0.00 donated
  • Mercats solidaris

   La solidaritat hauria de ser la llengua del món. Seguint aquest esperit solidari, recollim tota classe d'objectes en bon estat que té la gent a casa, que donen algunes botigues o alguns artistes. Els posem un preu simbòlic i organitzem "mercats solidaris" a benefici dels projectes de Provocant la Pau.
   $0.00 donated
  • Festivals solidaris

   Organitzem festivals solidaris amb la participació d'artistes de diferents gèneres musicals units per una bona causa: col·laborar amb els projectes que impulsem. Entre una actuació i la següent, els cooperants de Provocant la Pau expliquem amb imatges diferents projectes humanitaris.
   $0.00 donated
  • Una espelma = Un somriure

   Més enllà de les nostres fronteres hi ha moltes persones que es troben al límit de les seves forces, vivint una vida inhumana, al pou de la fam, la misèria o la guerra. Aquest món, enfosquit per la injustícia, necessita llum, per a seguir creixent en solidaritat, acollida i compromís.
   $0.00 donated
  • Estands a fires

   Estem compromesos amb els grans reptes de la nostra humanitat. La presència en fires per a nosaltres és molt important perquè genera un espai d'intercanvi i diàleg sobre les respostes creatives que donem als problemes que volem solucionar.
   $0.00 donated