• Ajuda a famílies refugiades d’Ucraïna

   Tan aviat com va començar el conflicte a Ucraïna, des de la Fundació Provocant la Pau vam treballar en l’acollida i l'ajuda a les persones refugiades ucraïneses, especialment les arribades a les Terres de l’Ebre, oferint ajuda psicosocial, aliments, material humanitari i acompanyament en les seves necessitats.
   $0.00 donated
  • Projecte Gàmbia

   L'objectiu és la promoció de la salut com un procés que permeti a les persones augmentar la responsabilitat sobre la seva salut i millorar-la. Treballem a la zona de Tujereng, Gàmbia, per transmetre a les dones coneixements sobre: educació sexual i reproductiva; mesures higièniques bàsiques en la vida quotidiana, l'embaràs i el part; cura post part de la mare i el nadó; y mutilació genital femenina.
   $0.00 donated
  • Art i refugiats

   El 20 de juny de 2016, Dia Mundial del Refugiat, la Fundació Provocant la Pau va obrir l'exposició Art i Refugiats, amb l’objectiu de fer denúncia social de les guerres i la situació de les persones refugiades al món.
   $0.00 donated
  • Projecte humanitat

   Les persones refugiades necessiten protecció. Encara més una dona refugiada que arriba a l'etapa d'embaràs i lactància. I sobretot els seus nadons. El projecte pretén donar protecció especial sobretot a les dones refugiades embarassades i en període de lactància, habilitant un espai adequat i oferint-los una atenció integral. L'espai habilitat es troba a Atenes (Grècia).
   $0.00 donated
  • Projectes educatius amb refugiats

   Com estem especialitzats en nens, joves i educació, abans de marxar al camp de refugiats, vam fer una recollida de 247 dibuixos dels nens d'Amposta i les Cases d'Alcanar per als nens refugiats. Un cop al camp de refugiats, vam organitzar activitats amb nens a l'aire lliure, però de seguida vam veure la necessitat d'habilitar un espai educatiu. Amb la implicació de refugiats, i unint forces amb voluntaris internacionals, impulsem la creació d'una escola.
   $0.00 donated
  • Projectes culturals amb refugiats

   La música és un llenguatge universal. És imprescindible en el món que vivim, i molt més en els camps de refugiats. Als camps de refugiats, la nostra arribada amb una guitarra va ser rebuda com una mostra de llibertat i una victòria de la humanitat. Allà vam poder experimentar el que la música provoca en les persones.
   $0.00 donated
  • Projecte Guatemala

   Chinautla és un municipi situat a la perifèria de la ciutat de Guatemala, caracteritzada pels alts nivells de pobresa. Provocant la Pau va ajudar a equipar una biblioteca escolar en aquesta zona. El projecte pretén incidir en les causes que determinen l'elevat índex de fracàs i abandonament escolar. A la biblioteca, a més d'un espai de consulta i estudi, els menors tenen la possibilitat de ser acompanyats en el reforç escolar. També s'ofereix atenció educativa als menors que mai han estat escolaritzats. Amb tot això es pretén capacitar-los per un futur millor, i evitar que entrin en les bandes de delinqüents juvenils ("maras").
   $0.00 donated
  • Projecte Sierra Leona

   Durant els anys de conflicte bèl·lic, molts joves i nens van ser convertits en soldats i moltes nenes soldat van ser violades. Acabada la guerra, Provocant la Pau va ajudar a posar en marxa un projecte destinat a les ex nenes soldat per a facilitar atenció sanitària bàsica i suport psicosocial adequat; proporcionar una alfabetització bàsica per a elles i els seus fills; impartir sessions de formació professional en teixit de teles, tenyit i fabricació de batiks, costura i càtering; i oferir formació per a la gestió de microcrèdits.
   $0.00 donated
  • Projecte Brasil

   En aquest projecte l'objectiu és donar oportunitats a través de l'art i l'educació a menors de 5 a 18 anys en situació de greu risc d'exclusió social. Atenció a 100 nens i joves. Alguns són del Programa d'Eradicació del Treball Infantil. Uns altres van ser recollits del carrer on demanaven almoina o agafaven cartrons per sobreviure.
   $0.00 donated
  • Corredor humanitari de refugiats

   El nombre total de persones desplaçades per la força al món ha arribat als 65,3 milions. Segons l'ONU, el món viu la pitjor crisi de refugiats des de la Segona Guerra Mundial. A partir de la segona meitat del 2015, un nombre creixent de persones van arriscar les seves vides intentant arribar a Europa, buscant seguretat i protecció. Segons la Comissió Europea, el total de refugiats que han d'arribar a l’Estat espanyol en dos anys és de 17.680. Davant l'incompliment dels objectius en el procés de reubicació de refugiats, impulsem un projecte de corredor humanitari per a crear rutes segures des de Grècia a Espanya, tenint en compte la normativa europea i espanyola en matèria de seguretat.
   $0.00 donated
  • Denúncia social

   Els refugiats són actius i protesten per la seva situació: rebuig, abandonament i humiliació. Molts d'ells van arribar a Europa perquè la relacionaven amb drets humans, acollida, llibertat, oportunitats per als seus fills, lloc pacífic per viure... i es van trobar el contrari.
   $0.00 donated