$0.00 donated
0 Donors
banc-de-instruments-musicals-img-20160512-wa0001 Des de la Fundació Provocant la Pau hem detectat la dificultat d’alguns nens o joves per a accedir a l’aprenentatge musical per tenir escassos recursos per a comprar un instrument musical. Proposem fer un banc musical amb instruments que la gent tingui a casa i no utilitzi, per tal de fer una cessió gratuïta a joves o nens/es amb pocs recursos i que els puguin aprofitar durant un temps determinat.
Joves o nens/es amb pocs recursos i que vulguin aprendre a tocar algun instrument.
Facilitar l’accés a l’aprenentatge i a l’ús d’instruments musicals a joves o nens/es amb dificultats per a accedir-hi.
banc-de-instruments-musicals-p1040902El present projecte forma part d’una proposta educativa, cultural i solidària més àmplia en la que treballa la Fundació Provocant la Pau des de fa anys, tenint com a punt de referència la justícia social i l’oferiment d’oportunitats educatives i culturals a joves i nens/es amb més dificultats per accedir-hi.
banc-de-instruments-musicals-p1040708La Fundació ha acumulat experiència en treballs d’educació popular i acompanyament a grups amb escassos recursos i dificultats per a accedir a l’educació i la cultura, especialment infantils i juvenils. El projecte, per altra part, no presenta cap complicació de tipus tècnic quant a l’equipament de mobiliari. Tenim espai adequat per a guardar els instruments.


La Fundació Provocant la Pau ha elaborat un document de cessió de l’instrument musical per un temps determinat que detalla l’obligació per part de l’usuari de tenir cura de la seva bona conservació i retornar-lo amb bones condicions, per tal que el pugui aprofitar una altra persona en el futur.banc-de-instruments-musicals-p1040901En funció de l’evolució del projecte, la Fundació es reserva l’opció d’organitzar algun festival amb els beneficiaris del projecte, amb l’objectiu de crear un incentiu més en l’aprenentatge.

 

Descarregar documents de cessió d’instrument musical segons modalitat:

Cessió per a menors d’edat
Cessió per a entitats
Cessió per a particulars