info@provocantlapau.com
+34 639.416.069

Actualitat, notícies

Ajuda especial a Gàmbia amb motiu de la pandèmia

La pandèmia avança lentament a l’Àfrica, però les seves conseqüències podrien ser molt més letals que en altres parts de món, ja que a més de la manca de mitjans, allà convergeixen fam, pobresa extrema i altres epidèmies.

Us informem sobre la nostra col·laboració amb l’equip de Gàmbia per prevenir danys majors durant la situació de pandèmia que vivim i els efectes devastadors que té a Gàmbia un llarg confinament.

Vam detectar que a la població li estava costant seguir les mesures estrictes de confinament que va marcar el govern, sobretot per la dificultat de tenir distància de seguretat, ja que solen viure diverses famílies juntes en una casa i no solen tenir habitacions individualitzades.

El tancament de mercats i petites botigues, i sense ingressos econòmics pel confinament, està dificultant que hi hagi proveïment de menjar. El govern va repartir arròs, però no va arribar a tota la població, sobretot a les poblacions petites.

Per això vam pensar en col·laborar comprant menjar (arròs, cebes, oli, aigua) i sabó per a les famílies que estan implicades en el nostre projecte, que és una zona molt empobrida.

Esperem de tot cor que com a família humana sortim de la situació el més aviat possible.

Un cop més agraïm el vostre suport econòmic i la col·laboració del nostre voluntariat.

Translate »