info@provocantlapau.com
+34 639.416.069

Actualitat, notícies

Fòrum Català per la Pau

El Govern de Catalunya, el Consell Català de Foment de la Pau i l’Institut Internacional Català per la Pau (ICIP) impulsen el Fòrum Català per la Pau, un procés participatiu que tindrà lloc entre els anys 2024 i 2025, i que té el doble objectiu de promoure un pla de país de pau i enfortir el moviment de pau de Catalunya. 

Amb el lema “Menys violències, més justícia global”, la iniciativa promourà un espai de debat i reflexió per sumar els actors socials, institucionals, acadèmics i culturals d’arreu del territori que comparteixen inquietuds i compromisos amb la cultura de pau.  

Per a guiar la participació ciutadana, el Fòrum s’articula entorn de cinc eixos temàtics: cultura de pau, seguretat i justícia, conflictes armats, reptes globals, i dones, pau i seguretat. Alhora, s’han creat tres canals per vehicular la participació: deu sessions deliberatives en les quatre demarcacions del país, sessions autogestionades impulsades per part de persones, entitats i institucions que vulguin aprofundir sobre els eixos temàtics; i també hi haurà la possibilitat de participar en línia a través del web participa.gencat.cat 

Translate »