info@provocantlapau.com
+34 639.416.069

Actualitat, notícies

Manifestació a Barcelona per a demanar l’acollida de refugiats

PROVOCANT LA PAU participa a la manifestació que es fa a Barcelona DISSABTE 18 DE FEBRER dins la campanya Casa nostra, casa vostra, per a demanar l’acollida de persones refugiades i migrants amb l’eslògan “Prou excuses. Acollim ara”.

La campanya CASA NOSTRA, CASA VOSTRA prepara la Manifestació Volem Acollir, que serà la mobilització més gran a Europa per a exigir un canvi global de les polítiques de fronteres i de refugi. La marxa insta el govern espanyol a complir la legalitat internacional i els compromisos d’acollida.

La manifestació surt de la plaça Urquinaona a les 16 h i va fins al Passeig Marítim, a l’altura del Parc de la Barceloneta. En un gest simbòlic, la ciutadania sortirà del centre de la ciutat i portarà el seu clam al Mediterrani, on l,any passat van morir més de 5000 persones arriscant la seva vida per trobar un lloc digne on refer la seva vida.

La manifestació es preveu que arribi a les 18 h al Parc de la Barceloneta, on hi haurà una escenografia muntada per la FURA DELS BAUS.

Translate »