• Institut de Salut

   L'Institut de Salut de la Fundació Provocant la Pau està orientat a millorar la salut, fomentant el desenvolupament d'un estil de vida conscient, actiu i saludable, i estimulant els recursos necessaris per potenciar un ésser humà equilibrat i responsable de la seva salut.
   $0.00 donated
  • Laboratori Social

   El nostre Laboratori Social és un espai col·laboratiu per a mobilitzar coneixements i idees, en què un repte de la humanitat és excusa i catalitzador de processos d'investigació, reflexió, experimentació, disseny i desenvolupament de projectes interdisciplinaris.
   $0.00 donated
  • Tallers d’educació en valors

   És molt important que les noves generacions tinguin uns valors en els quals fonamentar la seva vida i uns ideals que els ajudin a lluitar pel que val la pena. Tenint en compte que la nostra principal preocupació són les noves generacions, organitzem tallers d'educació en valors adreçats a escoles, instituts, universitats i col·lectius juvenils.
   $0.00 donated
  • Ràdio Palangana

   Provocant la Pau proposa que els joves en el seu centre educatiu puguin elaborar un programa de Ràdio Palangana sota la coordinació d'un professor i enviar-lo per mail. Els programes es van penjant al podcast de Ràdio Palangana, que serveix com a base de dades, per a escoltar els programes o consultar algun apartat concret. Un projecte que uneix molts elements: educació en valors, imaginació, foment de la creativitat, noves tecnologies... Un nou concepte de ràdio que intenta donar resposta a les inquietuds de la humanitat i al mateix temps implicar-hi els més joves.
   $0.00 donated
  • Banc d’instruments musicals

   Des de la Fundació Provocant la Pau hem detectat la dificultat d’alguns nens o joves per a accedir a l’aprenentatge musical per tenir escassos recursos per a comprar un instrument musical. Proposem fer un banc musical amb instruments que la gent tingui a casa i no utilitzi, per tal de fer una cessió gratuïta a joves o nens/es amb pocs recursos i que els puguin aprofitar durant un temps determinat.
   $0.00 donated